Sedecor de specialist in raamdecoratie

Sedecor is gespecialiseerd in Rolgordijnen, Duo- Rolgordijnen en Rolluiken. Dit bedrijf is sinds 1998 actief op de particuliere markt. Begin 2012 heeft Sedecor ook een stap gezet in de zakelijke markt. Dankzij een eigen productieafdeling is het mogelijk om maatwerk te leveren op topkwaliteit met een zeer scherpe prijs.

Shop Contact
Sedecor

Wat wij u kunnen bieden

Sedecor heeft een grote collectie in Rolgordijnen, Duo- rolgordijnen en Rolluiken. Sedecor werkt met materiaal van zeer hoge kwaliteit. Dit zorgt ervoor dat de producten vormvast en onderhoudsvriendelijk zijn. Sedecor streeft naar een levertijd van 1 week. Bij spoed kan er geleverd worden binnen 48 uur, dit zonder extra kosten.

Sedecor

Als zakelijke klant kunt u contact opnemen met Sedecor om de mogelijkheden te bespreken. Wij garanderen u de laagste prijsgarantie met materiaal van zeer hoge kwaliteit. U bent welkom op onze vestiging of ons buitendienstmedewerker komt bij u langs om onze catalogus aan te bieden.

Als particuliere klant kunt u ons bellen of langskomen voor een vrijblijvende offerte. U kunt op de vestiging komen om onze assortiment te bekijken, de koffie staat voor u klaar! Dit kan 6 dagen in de week met de openingstijden van 09.00 uur tot 17.00 uur.

Snel Contact

Wilt u een afspraak maken buiten de openingstijden of heeft een spoedklus ?

Neem contact op Offerte Form